1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Запрошуємо представників органів влади,...

Запрошуємо представників органів влади, місцевого самоврядування та українських компаній прийняти участь у щорічнійМіжнародній виставці «URBIS»

Зростаючі виклики, з якими ми стикаємося разом сьогодні, вимагають пошуку інноваційних рішень та практик, які є ключовими для забезпечення сталого розвитку, процвітання та якості нашого повсякденного життя. Міжнародні приклади наочно показують, що успішний розвиток розумних міст та впровадження інновацій на практиці відбувається лише за умови тісної співпраці між різними секторами та рівнями. Однак така співпраця не виникає сама по собі, а розвивається з регулярних зустрічей, обміну досвідом та взаємного навчання.

Саме тому, у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія), відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS», яка є новим форматом «Smart Cities Meetup». Проведення міжнародного виставкового заходу планується за участі представників органів державної влади, місцевого самоврядування та компаній, які спеціалізуються на впроваджені нових технологій у сфері містобудування та забезпечення ефективного функціонування місцевої інфраструктури. У рамках URBIS передбачена презентація промислово-індустріального потенціалу міст.

За домовленістю з чеською стороною для української делегації буде виділено спеціальний стенд. Участь у заході для представників органів державної влади та місцевого самоврядування територіальних громад Одеської області буде здійснена за рахунок чеської сторони, а представникам регіональних компаній будуть надані пільгові умови. Більше інформації щодо заходу можна отримати за посиланням: https://www.bvv.cz/urbis.

Довідково: в рамках Програми розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва в Одеській області на 2021-2024 роки передбачається компенсація витрат з обласного бюджету за участь у закордонних виставкових заходах, що не перевищує 100,0 тис.грн.