1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО...

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ

Освітньо-грантова програма «Міцність»

Головна мета освітньо-грантової програми –  спрямована на підтримку постраждалого від повномасштабної війни бізнесу з Харківської, Дніпропетровської та Одеської областей (повернення до постраждалих регіонів та відновлення або розвиток підприємницької діяльності).

Організатори освітньо-грантової програми

Програма організована мережею центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

Організатор заходів в рамках освітньо-грантової програми — громадська організація «Консультаційний центр підтримки малого та середнього бізнесу».

Про освітньо-грантову програму

Освітньо-грантова програма включатиме навчальну, менторську, експертну та фінансову підтримку, а також міцну спільноту для обміну досвідом, пошуку партнерів та нових бізнес-можливостей.

Формат навчання:

  • офлайн- і онлайн- формати (у формі інтерактивних воркшопів, лекцій, майстер класів, семінарів);
  • індивідуальні та групові консультації зі спікерами та менторська підтримка під час навчання і після його завершення;
  • офлайн-заходи проходитимуть у центрах підтримки підприємців                 Дія. Бізнес в Одесі та Кривому Розі, а онлайн-події — у центрі підтримки підприємців в Харкові.

Кожен з 20 найпрогресивніших учасників проєкту отримають грант $3000 на ремонт приміщення, закупівлю нового обладнання, запасів сировини та покриття інших необхідних витрат для розвитку бізнесу.

Тривалість освітньо-грантової програми: вересень 2023 року — січень                    2024 року

Дедлайн подання заявок на участь — 8 вересня о 23:59

Реєстрація на освітньо-грантову програму «Міцність» за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2QbpYUCI3lQh8jv4ERk__rBTDT5QxZIimw6x3KXn6o-qgbQ/viewform?pli=1.

Детальна інформація на сайті організатора за посиланням: https://business.diia.gov.ua/cases/iniciativi/zapuskaemo-osvitno-grantovu-programu-micnist-dla-pidpriemciv-z-odesini-harkivsini-ta-dnipropetrovsini

Умови та критерії відбору учасників освітньо-грантової програми

До участі у програмі буде відібрано 60 малих та середніх підприємців, які відповідають наступним критеріям відбору:

  • представники МСП, що зареєстровані в Харківській, Дніпропетровській або Одеській областях;
  • участь у проєкті відкрита для підприємців з різних секторів економіки, включаючи сільське господарство, виробництво, послуги, торгівлю тощо;
  • проєкт відкритий як для активних підприємців, які ведуть свій бізнес у постраждалих регіонах, так і для підприємців, які бажають повернутися в регіон і відновити свою діяльність;
  • учасники повинні продемонструвати справжнє бажання розвивати та розширювати свій бізнес у регіоні за допомогою заяв про наміри, майбутніх бізнес-планів або чітких стратегій зростання;
  • учасники повинні продемонструвати свою готовність і здатність реалізовувати інноваційні ідеї та впроваджувати необхідні зміни у своїй бізнес-діяльності;
  • учасники повинні продемонструвати свій потенціал для створення нових робочих місць у регіоні;
  • учасники повинні мати справжню зацікавленість у сприянні загальному розвитку та зростанню своїх регіонів та пояснити, як їхні бізнес-плани узгоджуються з цілями регіонального розвитку;
  • враховується минулий досвід та послужний список учасника, оскільки це може надати цінну інформацію про його здатність успішно керувати та управляти бізнесом.

Необхідна інформація від учасника по критеріям відбору вказується в реєстраційній формі заявки на участь в освітньо-грантовій програмі «Міцність» за активним посиланням, вказаним в розділі «Про освітньо-грантової програми».