1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Стартує чергова хвиля подачі...

Стартує чергова хвиля подачі заяв на гранти для переробних підприємств за урядовою програмою єРобота.

Закликаємо бізнес скористатись цією можливістю отримати фінансову підтримку від держави для розвитку. Про це зазначила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко під час онлайн-наради з представниками обласних держадміністрацій.

“Критично важливо, щоб український бізнес працював і розвивався, незважаючи на війну. Адже 50% видатків бюджету країни фінансується за рахунок сплачених вітчизняним бізнесом податків та зборів. Саме ці кошти спрямовуються на підтримку нашої армії, закупівлю озброєння. Уряд запровадив низку програм підтримки та стимулювання розвитку бізнесу, що мають допомогти йому не лише вижити, а й стати сильнішим, попри складні нинішні умови. Головний фокус – на розвиток переробної галузі, ми маємо виробляти більше продукції з максимальною часткою доданої вартості як для українських споживачів, так і для експорту”, – зазначила Юлія Свириденко.

Детальніше за посиланням: https://erobota.diia.gov.ua/

Довідково

Урядова грантова програма діє з 1 липня 2022 року і передбачає підтримку малого і середнього бізнесу. Серед її переваг – можливість для кожного бажаючого створити чи розвивати власний бізнес за напрямками «Своя справа»,  «Свій сад», «Своя теплиця», «Новий рівень».