1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. УКРАЇНСЬКІ ВИРОБНИКИ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ...

УКРАЇНСЬКІ ВИРОБНИКИ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ПРЕЗЕНТУЮТЬ СЕБЕ НА «ЕКСПО -2020» У РАМКАХ «AGRО UA: SMART DECISIONS»

З 11 по 16 лютого 2022 року у павільйоні України на Всесвітній виставці «Експо – 2020» (м. Дубай, ОАЕ) відбудеться низка ділових та презентаційних заходів за участі бізнес кіл України та ОАЕ у рамках проведення «Agrо UA: smart decisions».

Зазначений захід відбуватиметься під час однієї з найбільших і найвпливовіших щорічних виставок харчової промисловості й виробництва напоїв «Gulfood 2022», серед учасників якої понад 5 000 компаній і близько
98 000 відвідувачів з понад 190 країн світу.

Українські компанії 9-й рік поспіль беруть активну участь у зазначеній виставці із представленням колективних експозицій. Налічується низка успішних кейсів. У цьогорічній виставці вже близько 40-ка українських компаній підтвердили свою зацікавленість.      

У рамках тематичного тижня передбачається:

– представлення колективної експозиції українських виробників на міжнародній виставці харчової промисловості й виробництва напоїв «Gulfood 2022»;

– презентація українських компаній діловій спільноті комплексу «Експо-2020»;

– проведення B2B та B2G заходів у павільйонах країн-учасниць виставки;

– відвідання Дубайського товарно-сировинного центру (DMCC).

Організатором ділового візиту до ОАЕ з метою участі в «Agrо UA: smart decisions» є Центр підтримки експорту Київської торгово-промислової палати.

У разі зацікавленості заявку надсилати на електронну адресу a.bondar@export.kyiv.ua, +38093-263-10-12, Анна Бондар або заповнити форму на сайті gulfood.com.ua.

Нагадаємо, Всесвітня виставка «Експо – 2020» у м. Дубай відкрита
з 1 жовтня 2021 року до 31 березня 2022-го. Від початку роботи українського павільйону його відвідало близько 500 тисяч гостей, серед яких – представники урядів, парламентів, бізнесу, діячі культури як з України, так і з інших країн світу.