1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НЕЗАБАРОМ В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУДЕТЬСЯ...

НЕЗАБАРОМ В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ РАДИ ПІДПРИЄМЦІВ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

07 лютого 2022 року під адмінбудинком обласної державної адміністрації підприємцями усіх сфер малого та середнього бізнесу організовано акцію протесту, в якій вони вимагали скасувати тотальну фіскалізацію, зберегти спрощену систему оподаткування для ФОП, а також знизити для бізнесу тарифи на електроенергію.

Відразу після акції в оперативному режимі в обласній державній адміністрації було проведено робочу зустріч групи активістів підприємницького руху із директором Департаменту економічної політики та стратегічного планування Дмитром Радуловим.

«Одеська обласна державна адміністрація в межах своїх повноважень надає, і в подальшому готова надавати сприяння у вирішенні проблемних питань бізнес-діяльності» – зауважив Дмитро Радулов.

В результаті зустрічі, за ініціативи заступника голови обласної державної адміністрації Костянтина Гоя, вирішено найближчим часом провести засідання Регіональної ради підприємців Одеської області на якій обговорюватимуться зазначені проблемні питання малого та середнього підприємництва Одещини та шляхи їх вирішення.