1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. Щодо проведення Білоруського промислово-інвестиційного...

Щодо проведення Білоруського промислово-інвестиційного форуму – 2020

За інформацією виставкового підприємства «Експофорум» з 29 вересня по 2 жовтня 2020 року в Мінську  відбудеться  Білоруський промислово-інвестиційний форум – 2020.

Мета форуму – сприяння суб’єктам господарювання щодо вирішення завдань з розширення виробництва високотехнологічної конкурентоздатної продукції, впровадженню нових наукоємних технологій та устаткування, розвитку міжнародного співробітництва та залучення інвестицій.

В рамках заходу передбачено проведення спеціалізованого міжнародного форуму зі смартифікації реального сектору економіки «SMART INDUSTRY EXPO. Цифрові технології та рішення для промисловості». Мета – презентація компаніями із країн-лідерів цифрової трансформації реального сектору економіки (США, Південна Корея, Китай, Ізраїль, Німеччина та інші країни ЄС) провідних практик, технологій та розробок у сфері смарт індустрії для зацікавлених ділових кіл – учасників заходу, топ-менеджменту і профільних спеціалістів компаній держав СНД, України та Грузії.

Більш детально ознайомитись з заходами, що плануються у рамках міжнародного виставкового проєкту та умовами участі можна на сайті: http://belpromforum.by/, а також на сайтах виставок:http://smartexpo.pro/, http://techinnoprom.by/.