1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. Презентація компоненту «Циркулярна економіка...

Презентація компоненту «Циркулярна економіка та нові можливості зростання» програми «EU4Environment» в Україні

В Україні виконується міжнародна програма «Європейський Союз для довкілля» (EU4Environment). Програма допомагає шести країнам Східного партнерства зберегти свій природний капітал і підвищити екологічний добробут населення, підтримуючи діяльність із захисту довкілля.

Програма фінансується ЄС та реалізується консорціумом міжнародних партнерів, включаючи Організацію з економічної співпраці та розвитку (ОЕСР), ООН з промислового розвитку (ЮНІДО), ООН з навколишнього середовища, Європейську економічну комісію ООН (СЕК ООН) та Світовий банк.

Реалізація програми «EU4Environment» сприяє виконанню «Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки», що розроблена відповідно до Цілей сталого розвитку України до 2030 року, затверджених Указом Президента України від 30 вересня 2019 р. №722.

Програма розрахована на малі та середні виробничі підприємства та передбачає підтримку для отримання ними пакету послуг, який включає:

– розробку заходів з підвищення ефективності використання ресурсів, зменшуючи при цьому відходи, викиди та стоки;

– тренінг за РЕЧВ-тематикою для персоналу та набуття нових знань;

– отримання міжнародного сертифікату та промоматеріалу.

Також інформуємо, що 25 лютого з 11:00-13:00 відбудеться онлайн-захід «Презентація компоненту «Циркулярна економіка та нові можливості зростання» програми «EU4Environment». На заході учасники отримують інформацію про міжнародну програму; про компонент, який виконується в Україні та його переваги для національних виробничих підприємств; про досягнуті результати провадження компоненту, що стосується циркулярної економіки. Посилання для реєстрації https://forms.gle/QA7Yx1K5cj2R4r457

Контактна особа: координатор Центру ресурсоефективного та чистого виробництва у Південному регіоні Надія Шмиголь (+380 50 060  59 09, e-mail: n.shmygol@recpc.org).

Більш детальніше про програму можна дізнатися за посиланням

http://www.recpc.org/programa-yevropejskij-soyuz-dlya-dovkillya-eu4environment-v-ukra%D1%97ni/