1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. Підприємство об’єднання громадян «ВІЛЕНА»...

Підприємство об’єднання громадян «ВІЛЕНА» Одеської обласної громадської організації інвалідів «Вікторія»

На території області здійснює виробничу діяльність підприємство об’єднання громадян «ВІЛЕНА» Одеської обласної громадської організації інвалідів «Вікторія».

ПОГ «ВІЛЕНА» (Одеса, вул. Генерала Петрова, 16/75) забезпечує підтримку та працевлаштування для інвалідів та є єдиним швейним підприємством міста Одеси, на якому працює понад 50 відсотків осіб з інвалідністю. Підприємство більше дванадцяти років надає соціальні послуги особам, що потребують сторонньої допомоги, створює робочі місця,  навчає та працевлаштовує інвалідів. Продукція, що виробляється, отримала визнання в Одеській області та за її межами.

Підприємство виробляє сучасний робочий одяг, одяг для військових,  спецодяг для лікарів та  медичного персоналу, одяг та спідню білизну для соціальних закладів, постільну білизну, м’який інвентар (подушки, матраци, одіяла, рушники).   

ПОГ «ВІЛЕНА» постійно приймає участь у тендерних закупівлях  через систему «ПРОЗОРО» та постачає продукцію навчальним та соціальним закладам, лікарням, геріатричним інтернатам, навчальним закладам Міністерства оборони України  та Збройних сил України.

Контактні телефони підприємства: (048) 799 47 81;  067 600 40 42

e-mail: pog.vilena@ukr.net

Запрошуємо до  співробітництва із зазначеним підприємством.