1. /
  2. Оголошення
  3. /
  4. Онлайн-виставка «FOOD PROCESSING UKRAINE...

Онлайн-виставка «FOOD PROCESSING UKRAINE 2021»

Подія відбудеться онлайн з 6 по 9 липня 2021 року у вигляді першої онлайн демонстрації безпосередньо організованої та контрольованої Торгово-промисловою Палатою Італії в Україні у співробітництві з FederCamere.

У виставці буде залучений сектор обробки їжі за участі італійських фірм, які зацікавлені встановити комерційні зв’язки з дистриб’юторами, оптовиками, продавцями та українськими фірмами.

Всі бажаючі можуть взяти участь у події безкоштовно за допомогою платформи https://www.b2bitalia.org/free/.

Відвідувачі мають змогу переглядати стенди різноманітних фірм- учасників та програмувати з ними зустрічі. Італійською стороною буде наданий перекладач для діалогів з приводу різноманітних питань.

Офіційними партнерами заходу є Crèdit Agricole Ukraine та Premier Expo, перший виставковий український оператор. Більше 20 років команда професіоналів, яка організовує міжнародні виставки, працює над налагодженням плідної співпраці між підприємствами з більш ніж шістдесятьма країнами представляючи на українському ринку кожного року нову продукцію та марки.

У конференції з італійської сторони братимуть участь 17 італійських компаній, які мають на меті встановити бізнес зв’язки з представниками українського харчового сектору.

Подробиці тут