1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. Новий формат та нова...

Новий формат та нова порція корисної інформації для підприємців, експортерів та експортних консультантів

#TrainTheTrainers

Останній випуск Consultant’s Digest #5 в рамках першого навчального року програми Train the Trainers! Понад 50 учасників Програми впродовж пів року готували для Вас цікаві матеріали та кейс-стаді за результатами навчання на Програмі доповнюючи власним досвідом, знаннями та навичками.

Статті Consultant’s digest #5 сфокусовані на тому, як залучати нових клієнтів, як вибудовувати ефективні відносини з ними та створювати високий рівень довіри, а також включають інформацію про ведення перемовин та мотивування клієнта до співпраці з вами.

Вже невід’ємною частиною дайджесту є кейс-стаді, в яких учасники Програми розповідають про досвід співпраці з українськими виробниками різних секторів та рекомендації, які для них формують. У цьому Випуску Ви зможете прочитати кейси про:

  • оптимізацію логістики при експорті безглютенового печива до США;
  • експорт українського равлика: рекомендації щодо логістики;
  • експорт радіаторів та рушникосушок, конвекторів та чавунних радіаторів до Великої Британії;
  • логістичні рішення при експорті до Великої Британії бакалійної продукції.

Ознайомитись з Consultant’s Digest #5 можна за посиланням:
https://export.gov.ua/470-train_the_trainers_consultants_digest_5?fbclid=IwAR3rxe1LEr3sx-oq_r2cayI8TODlEqXxxTpYc2wfMOMchXOUDACGa-bxJE4
Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках “Emerging Donors Challenge Program Round Seven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).