1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. Міжнародна україно-арабська виставка (11-13...

Міжнародна україно-арабська виставка (11-13 червня 2020 року)

У Києві 11-13 червня 2020 року відбудеться перша Міжнародна україно-арабська виставка AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB EXPO, яка стане унікальньним майданчиком для налагодження співробітництва між українськими виробниками з інвесторами країн Арабського світу та сприятиме розширенню експортних можливостей для українських виробників і відкиття нових ринків збуту.

Організатор заходу ГО «Асоціація українських та арабських бізнесменів та інвесторів» (AUABI) запрошує українські компанії прийняти участьу першій Міжнародній україно-арабській виставці, що відбудеться 11-13 червня 2020 року у Києві за адресою: вул. Броварський проспект, 15 (Міжнародний виставковий центр).

Формат: Виставка / Форум / Конференція / Зустрічі B2B 4 зони з байєрами країн Арабського світу, Туречини та інших країн.

У вставці беруть участь представники:

Аграрного бізнесу (добрива та органічні добрива)

Харчової промисловості

Органічного виробництва

IT/Інновації в аграрному секторі та харчовій промисловості

Сировина та матеріали

Деревообробної та целюлозно-паперової промисловості

Машинобудування.

Окремо буде павільйон країн Арабського світу, де будуть представлені країни: Ірак, ОАЕ, Йорданія. Туніс, Королівство Саудівська Аравія, Єгипет, Марокко, Алжир, султанату Оман і представники ЄС Латвії і Литви.

Відкриття та закриття виставки буде супроводжуватись показом колекцій українських дизайнерів, які хочуть бути представлені на ринках цих країн.

Презентації продакшн-студій,  IT-проектів та компаній, Іт-екосистем та новітні розробки  українських компаній.  Все саме нове буде на UKRAINIEN ARAB EXPO.

Організатори:

ГО «Асоціація українських та арабських бізнесменів та інвесторів» (AUABI).

Контактна особа від ICC Ukraine – Генеральний секретар, керівник апарату Президента Дарія Заболотня, dariyaiccua@gmail.com, +38096 090 0007