1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. До уваги зацікавлених

До уваги зацікавлених

Метою державної цільової економічної Програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива є зниження рівня енергоємності валового внутрішнього продукту України, створення умов для його наближення до рівня розвинутих країн та стандартів Європейського Союзу.

Одним з основних завдань Програми є зменшення обсягу технологічних витрат і невиробничих втрат енергоресурсів у результаті модернізації обладнання, впровадження сучасних енергоефективних технологій.

ТОВ «Агромат-Декор Плюс» спільно з інженерним центром «Сушка» Інституту технічної теплофізики Національної академії наук України є розробником і виробником нагрівальних елементів на основі композиційних матеріалів, що мають застосування в різних галузях народного господарства. Основною перевагою виробів є енергозбереження, довговічність та короткий час нагріву. Нагрівальні елементи мають Державний сертифікат  відповідності.

На даний момент енергозберігаючівироби використовуються в дошкільних та навчальних закладах різних районів міста Києва, бюджетних установах України.

 Крім того, дану технологію енергозбереження можна застосовувати і інших галузях народного господарства задля отримання економічного ефекту.

Більш детальна інформація на сайті: http://www.deweit-global.com