1. /
  2. Конференції, виставки, пропозиції
  3. /
  4. До уваги екпортерів, зацікавлених...

До уваги екпортерів, зацікавлених у експорті до Ізраїлю

1 січня 2021 року вступила в силу Угода про вільну торгівлю між Україною та Державою Ізраїль. Рада експортерів та інвесторів при МЗС України, Посольство України в Державі Ізраїль та Офіс з просування експорту України 23 лютого 2021 року організовують вебінар щодо можливостей для українських експортерів на ринку Ізраїлю, які відкриває підписана Угода.  

Для того, щоб зробити цей захід максимально корисним для українських експортерів, просимо зацікавлених в експорті до Ізраїлю українських підприємців залишити питання, які цікавлять та можуть бути розкриті під час вебінару. Від ваших відповідей залежить підбір експертів.

Довідково: Ізраїль – один з найпотужніших імпортерів у світі та перша країна Близькосхідного регіону, з якою Україна підписала Угоду про зону вільної торгівлі. Потенціал купівельної спроможності ізраїльського населення дозволить диверсифікувати та розвинути український експорт та стане стимулом для МСП, бо бізнес в Ізраїлі побудований на малих підприємствах, які стануть потенційними  партнерами українських виробників.

В рамках Угоди для низки сільськогосподарських та промислових товарів будуть скасовані або знижені імпортні мита вже з початку 2021 року, для низки інших – поступово протягом наступних 3-5-7 років.

Інформація для поширення: 

https://preview.mailerlite.com/x4c1l2