1. /
  2. Оголошення
  3. /
  4. Безкоштовні онлайн-консультації для українських...

Безкоштовні онлайн-консультації для українських підприємців від провідних міжнародних бізнес-експертів через глобальний маркетплейс OnFrontiers

До обласної державної адміністрації надійшов лист Держаної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» щодо безкоштовних консультаційOnFrontiers.

Міністерство цифрової трансформації України спільно з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Україні» надають малим і середнім підприємствам (МСП) додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі OnFrontiers.

Платформа OnFrontiers дозволяє швидко зв’язатися з експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш завдяки вебконсультаціям. Клієнтами платформи OnFrontiers є провідні компанії зі списку Fortune 500, а також визнані світові бренди: Bose, Deloitte, OPIC, Rockefeller Foundation, DHL, The World Bank та інші. Українські підприємці зможуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких нішевих завдань свого бізнесу.

Протягом минулого місяця 10 українських компаній вже отримали консультаційну підтримку від експертів платформи з різних питань щодо розширення та розвитку діяльності компанії як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Наразі ж українські підприємці мають можливість отримати безкоштовні консультації від провідних міжнародних експертів в рамках другої хвилі набору.

В рамках другої хвилі набору консультації зможуть отримати лише 10 компаній. Дедлайн подачі заявок: 24 листопада 2021 року.

Для участі у консультаціях OnFrontiers компанія має відповідати наступним критеріям:

  •  в ініціативі можуть взяти участь українські підприємства будь-якої форми власності (ФОП та юридичні особи) з будь-якого регіону України, які офіційно зареєстровані та є суб’єктами мікро-, малого і середнього підприємництва відповідно до Господарського кодексу України, провадять свою діяльність на території України, а також можуть вести діяльність в інших країнах;
  •  щонайменше 51% акцій компанії належить громадянам України (відповідно до Статуту);
  •  підприємство не розміщене та не веде свою діяльність на тимчасово окупованих територіях України та АРК Крим;
  •  підприємство не веде діяльність у Російській Федерації та не входить до санкційних списків;
  •  підприємство не працює у сфері виробництва, торгівлі зброєю, тютюном та алкогольними виробами;
  •  підприємство не перебуває у процесі припинення або банкрутства;
  •  підприємство має власний вебсайт, або сторінки у соціальних мережах;
  •  підприємство не займається професійним консультуванням інших підприємців та не надає такі послуги на регулярній основі.

Детальна інформація про платформу, а також умови участі та реєстрація доступна на порталі Дія.Бізнес за посиланням – https://bit.ly/3xO9gMg.