1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 9 жовтня 2024 року...

9 жовтня 2024 року проведено чергове засідання Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради з представниками Об`єднання організацій роботодавців, органів виконавчої влади, Федерації профспілок Одеської області

Під час заходу розглянуті питання, які впливають на розвиток області її соціальне та економічне благополуччя: щодо зовнішньоекономічної діяльності підприємств Одеської області, можливостей по створенню нових ринків збуту для підприємств, організації професійного навчання безробітних та окремих категорій громадян в регіоні.

Заслухано доповідь директора Департаменту економічної політики та стратегічного планування облдержадміністрації Олексія Дмитренка про порядок бронювання військовозобов’язаних працівників. На сьогодні чутливим є дана тема тому обговорили перспективи та шляхи вирішення проблем.

Обговорено питання щодо стану місцевих автомобільних доріг, особливості утримання автомобільних доріг під час воєнного стану та здійснені заходи, пов’язані з відновленням місцевих автомобільних доріг.

Додатково, заслухали начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Одеській області щодо проведеної роботи з поліпшення соціально-трудових  відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів). За результатами конструктивного та жвавого обговорення визначено заходи, рекомендовані до виконання для покращення стану економічного та соціального розвитку області. Завдяки плідній співпраці прийняття узгоджених рішень сторонами соціального діалогу продовжується.